Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Lajme Tv Klan 13 Nëntor 2023, ora 19:30

#lajme, #edicioniinformativ ora 19:30 data 13 Nëntor 2023 #TvKlan #KlanLajme

Spiker: Reis Çiço

Headlines 13 Nëntor 2023

Gjykata rrëzon Bashën për regjistrimin e statutit: Asnjë vendim deri në zgjidhjen e çështjes së vulës.

Gjykata e Tiranës vendos të rrezoje kërkesën e grupit të Lulzim Bashes per te regjistruar statutin e Kuvendit te 2 shtatorit dhe ta pezullojë procesin. Sipas gjykatës, më parë duhet...