#lajme, #edicioniinformativ ora 15:30 data 14 Nëntor 2023 #TvKlan #KlanLajme

Spiker: Anjola Hamzaj

Headlines 14 Nëntor 2023

Kushtetuesja pezullon ligjin që detyron studentët emjekësisë të punojnë 5 vjet në Shqipëri.

I dënuar në Greqi, KQZ lë në detyrë Kryetarish e Bashkisë së Kuçovës. Celibashi: Nuk është në kushtet e ndalesës.

Gjykata i hap rrugë ekstradimit të rusit Kukunov. 59-vjeçari, i dënuar për vepra të rënda penale.

Mbi 40 kopshte pa licensë, 37 vetëm në Tiranë. Policiam procedon pronarët.

Euro dhe Dollari vijojnë pikiatën, Zhvlerësimi më i madh në raport me Lekun që nga Gushti.

Kombëtarja. Për rezultat pozitiv në Moldavi. Lojtarët: Synojmë vendin e parë në grup.

/tvklan.al