Lajme Tv Klan 18 Shkurt 2020, ora 19:30

Lajme Tv Klan 18 Shkurt 2020, ora 19:30

21:04 18/02/2020

Titujt kryesorë: 18 shkurt 2020

TRAGJEDI NE NJE FAMILJE NE KOSOVE. POLICJA VRET PRINDERIT, DY VELLEZERIT DHE VETEN. MISTER MOTIVET

DETAJET PER 1.15 MILIARDE EUROT E RINDERTIMIT. 295 MILIONE DONACIONE. KREDITE ME AFRO 2.25% INTERES

META – BASHA, TAKIM PER SITUATEN NE KUSHTETUESE. PRESIDENTI DEPOZITON NE SPAK PROVAT NDAJ DVORANIT

SPAK REGJISTRON KALLEZIMIN PENAL PER CHECK UP-in. PD PADITI 10 PERSONA PER KONCESIONIN NE SHENDETESI

PENALITET I RI KUNDER VJEDHJES SE ENERGJISE. KUSH KAPET NE SHKELJE PAGUAN 6 MUAJ KONSUM
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi