lajme, #edicioniinformativ ora 15:30 data 20 Shkurt 2024 #TvKlan #KlanLajme

Spiker: Anjola Hamzaj

Amnistia penale votohet te “ligjet”. Përfitojnë burrat që u kanë mbetur 4 vjet burg dhe grate me 5.

Opozita proteston sot para kryeministrisë. Policia angazhon mbi 1 mijë forca për të ruajtur rendin.

Hipotekat, vijon bllokimi i punës nga AKSHI. Ende asnjë afat se kur do te rregullohet sistemi.

Dyfishohet numri i aksidenteve rrugore, INSTAT: Grupmosha 25-34, me problematikja.

SHBA, për herë të parë thirrje për armëpushim në Gaza. Dërgon një propozim në OKB.

Shuhet Andreas Brehme ish-futbollisti gjerman, pësoi arrest kardiak në moshën 63 –vjeçare.

/tvklan.al