Lajme Tv Klan 21 Shtator 2022, ora 15:30

Lajme Tv Klan 21 Shtator 2022, ora 15:30

18:28 21/09/2022

#Lajme, #edicioniinformativ ora 15:30 data 21 Shtator 2022 #TvKlan #KlanLajme

Spiker: Anjola Hamzaj

Headlines 21 Shtator 2022

Rama, fjalim në samitin e OKB. Takim me Lajçak për bisedimet mes Kosovës e Serbisë.

Berisha: Betejë në shesh e parlamentit. Sulmet kibernetike, shpërbërje e shtetit.

Albin Kurti flet për planin për eleminimin e tij. Sulmet kibernetike po rrezikojnë rajonin.

16 qendra shëndetësore nisin shërbimin në banesë. Ofrohet periodikisht për ata që nuk mund të lëvizin.

Putin shpall monilizim të pjesshem për Ukrainën, kërcënon perëndimin me armë bërthamore.

Cikalleshi: Shkojmë vetëm për fitore në Izrael. Duhet dhe një sulmues tjetër.

Të ngjashme