Lajme Tv Klan 22 Qershor 2022, ora 15:30
Lajme Tv Klan 22 Qershor 2022, ora 15:30

16:51 22/06/2022

#Lajme, #edicioniinformativ ora 15:30 data 22 Qershor 2022 #TvKlan #KlanLajme

Spiker: Anjola Hamzaj

Headlines 22 Qershor 2022

Masakrat me regjistrat , Prokuroria kërkon 2 mijë dosjet e dëmtuara të Kadastrës së Tiranës

Liderët e Ballkanit të Hapur i thonë ‘’PO’’ Brukselit. Bullgaria drejt heqjes së vetos

Berisha: Protesta kundër Ramës. E shndërroi Tiranën në Beograd të vogël

Reuters: Lufta në Ukrainë mban larg Shqipërisë turistët. Ka hezitime nga zonat rreth konfliktit

13 milionë Euro për ‘’zgjatimin e Lanës’’. Rehabilitimi përfshin edhe zonën rreth saj

Tragjedi në Afganistan, mbi 950 të vdekur dhe mijëra të plagosur nga termeti 6.1 Rihter

Të ngjashme