Lajme Tv Klan 22 Shkurt 2021, ora 15:30Lajme Tv Klan 22 Shkurt 2021, ora 15:30

16:53 22/02/2021

Edicioni i Lajmeve Tv Klan 22 Shkurt 2021, ora 15:30

Spiker: Anjola Hamzaj

Headlines 22 shkurt 2021

RAMA ASHPERSON TONET ME METEN: KA HUMBUR MARREDHENIET ME TRURIN, FUSHATE ILEGALE PER LSI

PD PUBLIKON PROGRAMIN PER BIZNESIN DHE ANTI-KORRUPSIONIN: JO ME “OFFSHORE” NE TENDERA, 12 MUAJ MORATORIUM PER BIZNESIN

MBERRIJNE SOT 8190 VAKSINA TE TJERA TE “PFIZER”. COVID I MERR JETEN NJE 17 –VJEÇARI, VIKTIMA ME E RE E PANDEMISE

STOKU I TVSH-së SE PARIMBURSUAR, 98 MLN USD. TATIMET REFUZOJNE 40% TE KERKESAVE TE BIZNESEVE

ARRATISET ISH-SHEFI I SHERBIMEVE SEKRETE NE RMV. AKUZOHET PER PERGJIME TE PALIGJSHME


Të ngjashme