Lajme Tv Klan 22 Shtator 2022, ora 15:30


Lajme Tv Klan 22 Shtator 2022, ora 15:30

17:20 22/09/2022

#Lajme, #edicioniinformativ ora 15:30 data 22 Shtator 2022 #TvKlan #KlanLajme

Spiker: Anjola Hamzaj

Headlines 22 Shtator 2022

FBI: Hakerat Iraniane, 14 muaj Brenda sistemeve Shqiptare. Balluku: Nuk humbëm asnjë të dhënë.

Berisha thirrje për greva e protesta. T’i tregojmë vendin qeverisë së Edi Ramës.

Zbulohet propozimi për çmimin e energjisë mbi 800KVW. KESH e FSHU i drejtohen ERE.

15 mijë kuota bosh në universitete. Ezaurohen të gjitha vendet në mjeksi, inxhinjeri dhe arteve.

Sondazhet në Itali: Meloni kryeson, mund të jetë gruaja e pare Kryeministre.

Laçi: Shqipëria, lojë agresive ndaj Izraelit. Futbollistët zbulojnë kërkesat e trajnerit.
Të ngjashme