Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Lajme Tv Klan 4 Janar 2024, ora 19:30

#lajme, #edicioniinformativ ora 19:30 data 4 Janar 2024 #TvKlan #KlanLajme

Spiker: Reis Çiço

Headlines 4 Janar 2024

Rama kalon në skaner punën e qeverisë. Në 9 Janar, analizë për ecurinë e punëve dhe projektet për 2024.

Krim në familje në Tiranë, 63-vjeçari vret vëllain dhe veten.Shkak, konflikti për pronat.
Një ngjarje rëndë tronditi mëngjesin e sotëm Tiranën, teksa një 63-vjeçar vraU me armë zjarri vëllain e tij dhe më pas edhe veten. Shkak për këtë ngjarje dyshohet se janë bërë konfliktet që...