Lajmet, kronika (27 Qershor 1999)Lajmet, kronika (27 Qershor 1999)

20:10 27/06/1999

Është prezantuar stafi i parë i Komisionit Parlamentar Europian me në krye Romano Prodin, ndërkohë që Spanja është e përfshirë nga ethet e racizmit, ndërsa Kryeministri Barak ka deklaruar dje se Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Izraeli janë gati të përmbushin të gjitha pikat e marrëveshjes me Palestinën.

Disa ekipe të klubit sportiv Dinamo janë bërë me sponsorin zyrtar firmën anonime “Sula”. Kontrata 5 vjeçare është firmosur në ambjentet e Ministrisë së Rendit në prani të Ministrit Spartak Poçi./tvklan.al

Gazetar: Vladimir LameTë ngjashme