Leximi i mendjes nga Facebook
Leximi i mendjes nga Facebook

17:59 20/01/2017

Facebook dëshiron t’i dijë edhe mendimet tuaja më të thella dhe më të “errëta”. Në Prill, ky rrjet social ka treguar për ekzistencën e një divizioni të ri, i njohur vetëm si “Building 8”, i cili i dedikohet krijimit të produkteve të reja harduerike dhe softuerike.

Njëra nga produktet e këtij divizioni, do të jetë zhvillimi i teknologjisë së avancuar BCI, që do të bëjë analizimin e të dhënave elektro-psikologjike dhe të neuro-imazhit.

Ky sektor i Facebook, do të punojë në monitorimin e asaj se si aktivitetet e trurit ndryshojnë kur ne shohim fotografi dhe video të ndryshme./ tvklan.al

Të ngjashme