LIBRI I SHTATZANISE, ARMINA MEVLANI DHE TAKIMI ME D&G DHE KUJDESI NDAJ LULEVE NE VERE!LIBRI I SHTATZANISE, ARMINA MEVLANI DHE TAKIMI ME D&G DHE KUJDESI NDAJ LULEVE NE VERE!

11:08 01/07/2015

Të ftuar:

Erifili Tili – Mjeke Anesteziste dhe Reanimatore Materniteti “Mbretëresha  Geraldinë”

Armina Mevlani- Show girl/ sipërmarrëse

Erald Çeku – Specialist Hortikulturë pranë “Garden line”

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari 
Të ngjashme