Lirohen 7 protestuesit e opozitës


Lirohen 7 protestuesit e opozitës

15:10 16/05/2019

Gjykata e Tiranës ka liruar nga qelia 7 protestuesit e opozite të arrestuar për protestën e se hënës. Gjykatësi Arben Micko ka caktuar masën e sigurisë “arrest shtëpie” për dy prej tyre, ndërsa 5 të tjerë do hetohen nën masën e sigurisë “detyrim paraqitje”.

Mbi këtë persona janë ngritur akuzat e kundërshtimit dhe goditjes së policisë, shkatërrim prone dhe shkelje e rregullave për lëndët plasëse.

Tv Klan


Të ngjashme