Lista e zezë – Episodi 10

Posta

Lista e zezë – Episodi 10

22:00 18/10/2019

Kur Liz kapet nga njerëzit e Anslo-s, Red vendos që të dorëzohet dhe kërcënon Resler të marrë kodin që hap qelizën.

Të dy shoqërohen më pas nga zyrat por agjenti i FBI-së arrin të çlirojë veten, duke e lënë Rejmondin në duart e torturuesit.

Ndërkohë, mundësia që të ketë spiun në agjenci bëhet gjithnjë e më shumë realitet.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi