Lista e zezë – Episodi 11

Posta

Lista e zezë – Episodi 11

22:00 23/10/2019

FBI është në kërkim të spiunit në ekip, por Redington, tani i arratisur  po mundohet të zgjidhë çeshtjen dhe hetimi i tij personal e çon atë të dyshojë për Aram Mojtabai.

Ndërkohë, një rast i pazgjidhur rihapet kur vrasësi serial i quajtur “Samaritan i mirë” godet përsëri, duke e lënë një viktimë të vdesë pasi ai i kërkon ndihmë.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT