Lista e zezë – Episodi 12

Posta

Lista e zezë – Episodi 12

22:00 24/10/2019

Ndërkohë që Red vë të gjitha burimet e tij për të punuar që të zbulojnë se kush është spiuni brenda grupit të FBI, Liz përballet me problemet martesore me Tomin.

Gjithashtu ajo përballet  dhe me një emër të ri të dhënë nga Redington, Alkimisti, i cili ndihmon kriminelët të zhduken duke shkruar skamjen e vdekjeve të tyre.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT