Lista e zezë – Episodi 16

THE BLACKLIST -- "Mako Tanida" Episode 115 --Pictured: (l-r) Megan Boone as Elizabeth Keen, Diego Klattenhoff as Donald Ressler -- (Photo by: Eric Liebowitz/NBC)
Posta

Lista e zezë – Episodi 16

22:00 07/11/2019

Mako Tanida,  një kriminel brutal kinez shpëton nga burgu në përpjekje për t’u hakmarrë ndaj njerëzve përgjegjës për kapjen e tij, përfshirë dhe Donald Resler.

Ndërkohë  Zholin dhe Tom diskutojnë mbi detyren e këtij të fundit, nën kërcënimin e vazhdueshëm të kaubojit. Çfarë do të ndodhë me Zholin?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT