Lista e zezë – Episodi 4

Posta

Lista e zezë – Episodi 4

22:00 04/10/2019

Dëshmitari i cili është në një proçes gjyqësor të rëndësishëm kundër një njeriu të rrezikshëm në botën e krimit zhduket.

Red drejton Resler dhe Liz në një ndjekje tjetër të rrezikshme te numrit 161 ne listën e zezë.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT