Lista e zezë – Episodi 45

THE BLACKLIST -- "The Troll Farmer" Episode 301 -- Pictured: (l-r) Megan Boone as Elizabeth Keen, James Spader as Red Reddington -- (Photo by: David Giesbrecht/NBC)

Lista e zezë – Episodi 45

22:00 03/01/2020

Agjentja Kin dhe Red janë në arrati nga FBI-ja.

Ndërkohë Dembe merr një informacion që do të rrezikojë të ardhmen e tij.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi