Lista e zezë – Episodi 47

THE BLACKLIST -- "Eli Matchett" Episode 303 -- Pictured: (l-r) Megan Boone as Liz Keen, James Spader as Red Reddington -- (Photo by: Peter Kramer/NBC)

Lista e zezë – Episodi 47

23:00 05/01/2020

Dembe vazhdon të jetë në mëshirën e Solomonit.

Red dhe Liz shkojnë për të hetuar një korporatë të lidhur me Kabalin.

Ndërkohë Kuper dhe Tom bashkojnë forcat.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi