Lista e zezë – Episodi 48

THE BLACKLIST -- "The Djinn" Episode 304 -- Pictured: (l-r) Megan Boone as Liz Keen, James Spader as Red Reddington -- (Photo by: Peter Kramer/NBC)

Lista e zezë – Episodi 48

22:00 09/01/2020

Red përfshin task-forcën për të gjetur Din, një grua enigmatike që përmbush fantazitë e hakmarrjes.

Red dhe Liz besojnë se Din mund t’i çojë ata drejt Kabalit.
Të ngjashme