Lista e zezë – Episodi 49

THE BLACKLIST -- "Arioch Cain" Episode 305 -- Pictured: (l-r) Megan Boone as Liz Keen, James Spader as Red Reddington -- (Photo by: David Giesbrecht/NBC)

Lista e zezë – Episodi 49

22:00 10/01/2020

Red dhe FBI-ja bëhen së bashku për të mbrojtur Lizin kur një shpërblim i madh për kapjen e saj tërheq vëmendjen nga atentatorët.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi