Lista e zezë – Episodi 5

Lista e zezë – Episodi 5

22:00 09/10/2019

Tashmë është rradha e numrit 85 në listën e zezë, Red udhëzon Elizabeten dhe Resler në një gjueti për kapjen e një krimineli që ka rrëmbyer një përson.

Përsoni në fjalë ka një karakteristikë që e bën atë pothuajse të paprekshëm…

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT