Lista e zezë – Episodi 50

THE BLACKLIST -- "Sir Crispin Crandall" Episode 306 -- Pictured: (l-r) Megan Boone as Liz Keen, James Spader as Red Reddington -- (Photo by: Peter Kramer/NBC)

Lista e zezë – Episodi 50

22:00 10/01/2020

Red dhe Liz mësojnë që Andres Halmi, këshilltar i besueshëm i drejtorit, ka humbur.

Në ndjekje të Halmit, Red dhe Liz mezi shpëtojnë nga një konfrontim i dhunshëm.

Ndërkohë, Tom përfundon në një sherr brutal për të gjetur një njeri që ai mendon se do të jetë në gjendje të shfajësojë  Lizin.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi