Lista e zezë – Episodi 52

THE BLACKLIST -- "Kings of the Highway" Episode 308 -- Pictured: (l-r) Hisham Tawfiq as Dembe, Megan Boone as Liz Keen -- (Photo by: David Giesbrecht/NBC)


Lista e zezë – Episodi 52

22:00 16/01/2020

Red dhe Liz ndahen kur Red bie në një situatë të rrezikshme.

Nga ana tjetër Samari bën një zgjedhje të rrezikshme për të ndihmuar Lizin.

Tom dhe Kuper vazhdojnë përpjekjen e tyre për të shfajësuar Lizin.
Të ngjashme