Lista e zezë – Episodi 54

THE BLACKLIST -- "The Director, Conclusion" Episode 310 -- Pictured: Megan Boone as Liz Keen -- (Photo by: Peter Kramer/NBC)


Lista e zezë – Episodi 54

22:00 17/01/2020

Ndërkohë që Kabal përgatitet të vrasë Lizin, Red i bën thirrje task-forcës që të bashkëpunojnë sëbashku  për të tejkaluar Kabalin dhe për të bërë të mundur shfajësimin e Lizit.

Red  jep një ultimatum përfundimtar. Për çfarë bëhet fjalë?
Të ngjashme