Lista e zezë – Episodi 55

THE BLACKLIST -- "Mr. Gregory Devry" Episode 311 -- Pictured: (l-r) James Spader as Red Reddington, Megan Boone as Liz Keen -- (Photo by: Peter Kramer/NBC)


Lista e zezë – Episodi 55

23:00 19/01/2020

Me emrin e saj të pastruar përfundimisht,  Liz përpiqet të rimarrë jetën e saj të mëparshme.

Red punon me task-forcën për të infiltruar një asamble kriminelësh të nivelit të lartë në një mundësi të rrallë dhe të rrezikshme për të kapur kokat e sindikatave më vdekjeprurëse të krimit të organizuar në botë.
Të ngjashme