Lista e zezë – Episodi 56

THE BLACKLIST -- "The Vehm" Episode 312 -- Pictured: (l-r) Megan Boone as Liz Keen, Ryan Eggold as Tom Keen -- (Photo by: Peter Kramer/NBC)


Lista e zezë – Episodi 56

22:00 23/01/2020

Një pajisje e rrallë mesjetare është përdorur në një vrasje, duke bërë që Red të paralajmërojë task-forcën se një grup vigjilent vdekjeprurës tani është në veprim.

Ndërkohë, Liz merr një lajm befasues dhe planifikon me kujdes lëvizjen e saj të radhës.
Të ngjashme