Lista e zezë – Episodi 6

Posta

Lista e zezë – Episodi 6

22:00 10/10/2019

Tom përpiqet të bindë Lizin që të shkojë në FBI për të shpallur pafajësinë dhe për të pastruar emrin e tij.

Ndërkohë Red zbulon emrin tjetër në listë, atë të Xhina Zanetakos një terroristeje korporate.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT