E Diela Shqiptare (14 Shkurt 2021)E Diela Shqiptare (14 Shkurt 2021)

13:16 14/02/2021

“Kujdes Shëndetin”- Dr.Adrian Jorgji, Covid -19; mutacionet, vaksinat dhe riinfektimet.

4 shoqe virtuale takohen për herë të parë me njëra-tjetrën në studion tonë sepse kanë një mesazh të rëndësishëm. Kë kanë thirrur ato?

Gjeta e mori bekimin e nënës e të babait për t’u larguar jashtë vendit. Një familje e madhe e me shumë dashuri për njëri – tjetrin që u buron nga dy prindër shembullorë. Vërtetë frymëzues!

Blerina Bombaj na tregon për rëndësinë e farave në dietën tonë.

Çifti Maliqi dhe Enriketa në ditën e të dashuruarve ishin në rubrikën “Shihemi Në Gjyq” pas 5 vitesh martesa e tyre është në krizë.

Një konkurrent, 8 të panjohur dhe një i afërm misterioz, janë protagonistë të një show ku mund të fitohen 20 mijë Euro. Konkurrentja jonë sot është Irida Beqiri, e cila prej vitesh punon në një kompani sigurimesh. Sa euro do arrijë Irida të sigurojë Irida prej gjetjes së 8 identiteteve të të panjohurve tanë?Të ngjashme