Loja e fatit tim – Episodi 16
Loja e fatit tim – Episodi 16

19:30 30/07/2022

Duke menduar që Mahir po zë vendin e babait të saj, Nergiz fillon të sillet ashpër me të.

Mahir nga ana tjetër mundohet të lumturojë Ugurin dhe Asijen.

A do t’i shuajë përsëri Xhemal shpresat e vajzës së tij?


Të ngjashme