Loja e fatit tim – Episodi 18
Loja e fatit tim – Episodi 18

19:30 02/08/2022

E gjithë mbrëmja shkatërrohet kur Nexhmi vjen të përballet me Asijen.

A do të mësojë familja Demirhan atë çfarë Asije fsheh?  

Çfarë do të thuhet mes Helin dhe Xhemal?

Mahir duhet të gjejë një zgjidhje përsëri për Asijen dhe fëmijet e saj…


Të ngjashme