Loja e fatit tim – Episodi 23

Loja e fatit tim – Episodi 23

19:30 08/08/2022

Helin tashmë ka filluar të dyshojë që në jetën e Xhemalit është një grua tjetër dhe betohet që do ta gjejë se kush është ajo.

Loja që Asije dhe Mahir kanë ngritur bën që ky I fundit të besojë dhe të shpresojë që një ditë kjo lojë të bëhet e vërtetë.

Të ngjashme