Loja e fatit tim – Episodi 24

Loja e fatit tim – Episodi 24

19:30 09/08/2022

Xhemal kërkon të takohet me Asijen para dasmës. Çfarë do t’I rrëfejë ai asaj?

Si do të shkojë martesa e rremë e Mahirit dhe Asijes?

Kush do të jetë personi që do ta zbulojë i pari farsen e tyre?

A do të mundet Helin të zbulojë që Asijë është gruaja që ajo dyshon se Xhemal e tradhëton atë?

Të ngjashme