Loja e fatit tim – Episodi 59

Loja e fatit tim – Episodi 59

19:30 19/09/2022

Tani që Mahir është në dijëni të lidhjes mes Xhemalit dhe Asijes, shkon të kërkojë faljen e Zuhalit pasi nuk besoi në paralajmërimet e saj.

Xhemal bën hapa të rëndësishëm për jetën e rë që ëndërron më fëmijët e tij.

Por a do të mundet Ugur ta pranojë atë si babain e tij?

Të ngjashme