Loja e fatit tim – Episodi 64


Loja e fatit tim – Episodi 64

19:30 24/09/2022

Mahir dhe Xhemal vazhdojnë të luftojnë për fitimin e dashurisë se Nergizit dhe Ugurit.

Xhemal gjithashtu po bën çmos për të rifituar  gjithashtu dhe besimin e Asijes.

Loja e Asijes dhe Xhemalit prek fundin kur Helin të mësojë të vërtetën që i është fshehur gjatë gjithë kësaj kohe…
Të ngjashme