Loja e fatit tim – Episodi 65

Loja e fatit tim – Episodi 65

19:30 26/09/2022

Çfarë do të bëjë Helin tashmë që ka mësuar gjithë të vërtetën?

A do të përballet ajo me Asijen dhe Xhemalin apo do të ndjekë një lojë tjetër për t’i ndarë ata?

Në ditëlindjen e saj, Asije do të marrë një dhuratë shumë të bukur nga Xhemal.

Të ngjashme