Kantautori i mirënjohur Luan Zhegu ishte i ftuari i radhës në emisionin “Në Kurthin e Piter Pan” në Tv Klan, ku tregoi për copëza mbi karrierën dhe jetën e tij.

Ndër të tjera, një nga fëmijët e kastit ceku  çmimet e festivalit, duke e pyetur nëse për të është më i miri çmimi i parë apo i dytë.

“Çmimi i dytë është më i poshtë se i pari normalisht. Unë jam mësuar me çmimet e dyta në fakt, por kur mora çmimin e dytë në një nga festivalet u mërzita pak. Pretendoja që do isha fitues.

Mirëpo, teksa po pija një kafe pas festivali, aty ishte një fansi im. Më tha ‘E ke gabim që mërzitesh, duhet të jeshë më i lumtur. Po të merrje çmimin e parë, një javë zgjasin falenderimet, kurse kur merr çmimin e dytë, deri festivalin tjetër, të thonë “Si s’ta dhanë çmimin e parë!”, u përgjigj Luani për “Në kurthin e Piter Pan”. /tvklan.al