Patushi: Sfida direkte për mbijetesën, por jo për titullin

Nisja e fazës së fundit të sezonit sjell përballje direkte mes ekipeve që luftojnë për mbijetesë. Kastrioti-Bylis dhe Laçi-Teuta janë ndeshje më shumë se delikate.

Por ndryshe e sheh Patushi garën për titull. Sipas tij, përballja direkte në deri nuk do të jetë vendimtare.

Në javën e 28 edhe Vllaznia ka një ndeshje direkte me Erzenin. Të dyja janë shumë pranë me pikë me zonën europiane të renditjes.

Tv Klan