Lule te vetmuara – Episodi 10

Lule te vetmuara – Episodi 10

19:30 22/01/2020

Ejlyl merr lajmin që nëna e saj është shtruar në spital. Çfarë ka ndodhur me të?

Kader, Songyl dhe Xhemre marrin një mesazh kërcënues të shkruar në oborrin e jetimores. Për çfarë bëhet fjalë?

Kush po i kërcënon ato?

A do të mund të zbulohet ajo çfarë ndodhi me Kemalin?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi