Lule te vetmuara – Episodi 105

Lule te vetmuara – Episodi 105

17:00 12/05/2020

Gynej shkon të kërkojë Songylin dhe t’i thotë se ai ska turp nga ajo dhe se tashmë nëna e tij është në dijeni të lidhjes së tyre.

Kush është përsoni që do të takojë Kaderin? Çfarë ka ai për t’i thënë asaj?

Për çfarë do të flasë Ejlyl me nënën e saj?

Meral e mbushur me mllef shkon të këndojë në lokalin ku Seher ka punuar…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo