Lule te vetmuara – Episodi 108

Lule te vetmuara – Episodi 108

17:00 15/05/2020

Meral dhe Seher kthehen për të shpëtuar Songylin nga duart e Abazit.

Ndërkohë Kader ka siguruar nga mamaja e saj paratë për shpëtimin e shoqës së saj.

Songyl bashkë me vajzën tjetër të rrëmbyer tentojnë të arratisen.

Çfarë do të ndodhë me Abazin? A do të mund të shpëtojë Songyl?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo