Lule te vetmuara – Episodi 109

Lule te vetmuara – Episodi 109

15:30 16/05/2020

Meral dhe Seher kalojnë natën jashtë në të ftohtë pa pasur një strehë mbi kokë.

Nazan i punon një rreng Mesudes. Cili është qëllimi i saj i vërtetë?

Si do t’i shkojë takimi i parë Kaderit me djalin që ajo pëlqen?

Xhemre shkon të takojë Zejnon. Si do të jetë takimi mes dy motrave?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo