Lule te vetmuara – Episodi 11

Lule te vetmuara – Episodi 11

19:30 23/01/2020

Mesude lind por ajo kërkon dëshperimisht babain e djalit të saj.

Ejlyl nga ana tjetër vazhdon të ndihet e traumatizuar sa herë përmendet emri i Kemalit.

Çfarë po ndodh mes Ferides dhe Toprakut?

Çfarë do të thuhet mes Defnes dhe Serkanit?

A do të mund të zbulohet sekreti i vajzave?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi