Lule te vetmuara – Episodi 111

Lule te vetmuara – Episodi 111

17:00 19/05/2020

Kemal i thotë Mesudes që Ejlyl e ka thirrur atë në shtëpi sepse ajo ushqen ndjenja ndaj tij.

Mesude pas kësaj shkon të përballet me vajzën e saj.

Kë do të besojë ajo kësaj here? A do të mundet që njëherë të vetme të besojë në bijen e saj?

Ndërkohë Serkan i xhindosur shkon të përballet me Kemalin.

Xhemre, Songyl dhe Kader hyjnë fshehurazi në shtëpinë e Kemalit…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo