Lule te vetmuara – Episodi 113

Lule te vetmuara – Episodi 113

17:00 21/05/2020

Mesude nuk është mirë nga gjendja mendore dhe shtrohet në një spital psikiatrik.

Ajo kërkon të dijë të vërtetën nga vajza e saj. Por cila do të jetë përgjigja kësaj herë e Ejlylit?

Seher poshtërohet në një mbledhje me prindërit në shkollën e Meralit.

Çfarë do të ndodhë me Kaderin?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo