Lule te vetmuara – Episodi 116Lule te vetmuara – Episodi 116

17:00 25/05/2020

Meral mëson mbi aksidentin e Alejnës dhe ndidet fajtore mbi atë çfarë i ka ndodhur asaj.

Si është gjëndja shëndetësore e Alejnës?

Vajzat e jetimorës marrin lajmin e trishtë që jetimorja e tyre do të mbyllet.

Çfarë do të tentojnë të bëjnë ato për ta parandaluar këtë gjë?Të ngjashme