Lule te vetmuara – Episodi 117Lule te vetmuara – Episodi 117

17:00 26/05/2020

Songyl mëson se pas debimit të tyre nga jetimorja fshihet babai i Gynejit.

Ajo shkon dhe përballet me nënën e tij. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kader mëson Ekrem dhe nëna se saj kanë një lidhje të fshehtë së bashku.

Çfarë do të ndodhë tashmë me marrëdhënien mes Songylit dhe Gynejit?Të ngjashme