Lule te vetmuara – Episodi 118Lule te vetmuara – Episodi 118

17:00 27/05/2020

Gynej i xhindosur ju kërkon llogari prinderve të tyre mbi shembjen e jetimorës.

Tani çdo gjë është gati për shembjen e konviktit.

Kader si mundësi e fundit shkon dhe kërcënon Ekremin se do të tregojë gjithçka mbi lidhjen e tij me nënën e saj.

A do të arrijë ajo të shpëtojë nga shembja jetimorën ku është rritur.

Çfarë po ndodh mes Mesudes dhe Kemalit?

Meral dhe Seher ndodhen në rrezik…Të ngjashme