Lule te vetmuara – Episodi 119Lule te vetmuara – Episodi 119

17:00 28/05/2020

Çfarë do të kërkojë Feride nga Toprak?

Ejlyl mëson që Kemal ka rrahur nënën e saj. Si do të jetë përballja mes Ejlyl dhe Mesude?

Songyl dhe Gynej përballen me nënë e këtij të fundit. Çfarë do të kërkojë ajo?

Kader vazhdon të vuajë për shkak të nënës së saj…Të ngjashme